НОВИЯТ STRALIS

Новият Stralis е с подобрена производителност и още по-печеливш, с пълен пакет съвременни функции, технологии и услуги, персонализирани според изискванията на всяка транспортна дейност. Двата модела на новата гама са с високи характеристики и ефективност и ниски емисии, каквато и задача да изпълняват: 
• НОВИЯТ STRALIS за регионални, градски и леки курсове в строителството 
• и НОВИЯТ STRALIS XP за превози на дълги разстояния.

НОВИЯТ STRALIS е с наново проектиран силов тракт — от двигателя до гумите, има нова архитектура на електрическата и електронна система, нова най-добра в своя клас предавателна кутия, нов заден мост и окачване, както и последно поколение GPS прогнозиращи функции и специфични качества за намаляване на разхода на гориво и въздействието върху околната среда. 
Всички нови функции и подобрения са насочени към увеличаване на производителността и рентабилността на транспортния бизнес в реални условия и са разработени с помощта на клиентите. Ние следим нашите камиони в реални работни условия чрез анализиране на различни курсове (на голямо разстояние, регионални и градски) — пробег, маршрутна скорост, товар и профил на пътя.

Въз основа на събраните обширни данни разработихме за нашите клиенти пълен комплект интегрирани мерки за повишаване на ефективността, които включват програмата „TCO2 live“ и предлаганите от нея специални услуги: 
• TCO2 SMART REPORT (Интелигентен бюлетин) — седмична информация за стила на управление и разхода на гориво, 
• TCO2 ADVISING (Консултации) — препоръки за икономия на гориво, 
• TCO2 DRIVING (Управление) — курсове за икономично управление на автомобила 
• и уникалната формула UPTIME GUARANTEE (Гарантирана работоспособност). 

ПРЕВОЗИ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

НОВИЯТ STRALIS XP е предназначен за превози на дълги разстояния и в него са предвидени мерки за повишаване на горивната ефективност, например системата SMART EGR, оптимизираното предавателно отношение на задния мост, екологични гуми и новите консултантски услуги относно горивото. 
Той е оборудван и с GPS система за управление с предвиждане HI-CRUISE, която управлява движението с постоянна скорост, превключването на предавките и функцията Eco-roll чрез съчетаване на параметрите за управление на автомобила и съвременна GPS технология за работа с географски карти. 

РАБОТА В ГРАДСКА СРЕДА

НОВИЯТ STRALIS е подходящ избор за всички общински и градски задачи и за превоз на леки товари в строителството благодарение на късите до средно дълги кабини HI-STREET и HI-ROAD и широкия избор на двигатели с ниски емисии, голям въртящ момент и различна мощност. 

ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ОПАСНИ ТОВАРИ

НОВИЯТ STRALIS идеално подхожда за тази задач а благодарение на техническите мерки за намаляване на масата на автомобила и съответствието със строгите изисквания на споразумението ADR. 
В допълнение, системата HI-SCR осигурява решаващо преимущество: липсата на активно регенериране и по-ниската температура на изгорелите газове го правят най-подходящ за работа в зони с ограничения, например летища, кораби, тунели, рафинерии и станции за зареждане с гориво. 

РЕГИОНАЛНИ ПРЕВОЗИ

НОВИЯТ STRALIS предлага отличен разход на гориво и при регионални превози на средни разстояния благодарение на пълния пакет мерки за подобряване на горивната ефективност, които отлично съответстват на конфигурацията на автомобила и изискванията на изпълняваните задачи. 
Системата HI-CRUISE за GPS прогнозиране на управлението е включена в стандартната конфигурация на НОВИЯ STRALIS XP и като опция при НОВИЯ STRALIS. 

ФОТОГАЛЕРИЯ