IVECO DAILY ЕВРО 6, ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ТРАНСПОРТА

Предно окачване за висока продуктивност и шаси като на камион за професионален транспорт

IVECO Daily Euro 6 е направен да изпълнява най-трудните задачи. Благодарение на по-големия полезен товар работата се изпълнява по-бързо и с по-малко курсове, т.е. с икономия на гориво и намалени въглеродни емисии в атмосферата. 
С максимална маса, достигаща до 7,2 тона, това е единственият лекотоварен автомобил с носеща рама изцяло от високоякостна стомана с дебелина до 5 милиметра, подобна на тази при камионите, което позволява превозване на по-тежки товари и оптимизиране на товароподемността в рамките на гамата автомобили. 
Високоефективното предно окачване не само осигурява добра управляемост, но и повишава максималното допустимо натоварване на автомобила. Лекото и здраво окачване QUAD-LEAF, предлагано за всички модели с маса 3,5 тона, позволява максимално натоварване на предния мост 1900 kg, а окачването QUAD-TOR при сдвоени колела — 2700 kg за моделите с маса 7 и 7,2 тона. При по-голям полезен товар работата се изпълнява по-бързо и с по-малко курсове, т.е. с икономия на гориво и намалени въглеродни емисии в атмосферата.