​​​​​IVECO DAILY EURO 6, ПРОДУКТИВЕН КОМФОРТ

Наслаждавайте се на професионална работна среда

С вашия нов IVECO Daily може да се отпуснете в комфортната кабина, докато сте зад волана, защото знаете, че ще изпълните задачата си ефективно и безопасно. 
Новото цифрово радио (DAB) е вградено в таблото и предлага всички основни функции на цифровото и УКВ радио: Възможно е, например, да изберете радиостанция по име, да прочетете названието на програмата или песента, която слушате, да настроите радиото за приемане на съобщения за пътната обстановка и прогноза за времето, да превключвате лесно между 15 предварително избрани радиостанции и много друго. 
Таблото е стилно и същевременно практично и полезно. Може да включите към него мобилния си телефон или таблет и в същото време да зареждате друго устройство чрез двата USB порта; като опция имате възможност да добавите индуктивно зареждащо устройство. Качеството и разположението на органите за управление позволяват да управлявате автомобила удобно. 
Облицовката на таблото и вратите е изцяло черна, а за тези, които търсят нещо изключително, се предлага стилна двуцветна комбинация от синьо и черно, проектирана в пълна хармония с тапицерията на кабината. 
Шаси кабината IVECO Daily вече е още по-тиха, тъй като нивото на шума в нея е значително по-ниско. Намаляването на шума с 4 децибела подобрява акустиката в автомобила и разпознаването на звуци с 8%.