IVECO DAILY EURO 6, НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ ДВИГАТЕЛ И СКОРОСТНА КУТИЯ

Производителността, която ви е нужна да завършите мисията си икономично и надеждно

Новата IVECO Daily шаси кабина използва съвременни технологии за двигателя и скоростната кутия, за да постигне отличните характеристики и значителната икономия на гориво, от които се нуждаете за ефективно, надеждно и с минимално въздействие върху околната среда, изпълнение на стоящите пред вас задачи. 

  • LP-EGR технология без AdBlue®: моделите с 2,3-литровия двигател F1A на IVECO и технология за рециркулация на изгорелите газове при ниско налягане (LP-EGR) позволяват максимално да се опрости експлоатацията на автомобила. Многобройните нововъведения, например маслената помпа с регулируем дебит и турбокомпресорът, осигуряват отличен разход на гориво и по-ниски експлоатационни разходи, като същевременно повишават мощността и въртящия момент. 

  • Технология SCR: моделите със селективна каталитична редукция на изгорелите газове (SCR) се възползват от тази проста система, която не променя горивния процес, за да ви предоставят необходимата мощност и ефективност при ниски експлоатационни разходи. 

  • Технология CNG: Daily Natural Power има същите параметри и пъргавина като аналогичния дизелов двигател, тъй като представлява наистина дизелов двигател, пригоден за работа със сгъстен природен газ (CNG). Автомобилите с този двигател работят чисто и са забележително тихи, което е допълнителен плюс в градски райони с изискване за ниски емисии. 

HI-MATIC TRANSMISSION

С IVECO’s HI-MATIC 8-степенна автоматична скоростна кутия HI-MATIC на IVECO осигурява комфорт, безопасност, икономия на гориво и отлични работни характеристики на все по-голям брой модели, за да отговори на всички ваши изисквания.