​​​​IVECO DAILY EURO 6, ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ

Цялостна оферта от професионални услуги да стимулират вашия бизнес

IVECO Daily Euro 6 е проектиран да работи година след година. Затова IVECO предлага гъвкавостта на Елементи за поддръжка на вашия търговски автомобил: може да изберете комбинация от услуги планирана поддръжка и удължена гаранция, както и възможността още по-детайлно да персонализирате избрания пакет с предлаганите елементи за допълнително покритие и да направите договор за поддръжка, който най-точно да отговарят на вашия бизнес.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP отговаря на телефона 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, за да ви помогне да поддържате в движение вашия Daily и вашия бизнес. IVECO NON-STOP е оригиналното приложение на IVECO за смартфон, чрез което може да се свържете с IVECO, ако автомобилът ви се повреди. 

IVECO ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ ще поддържат надеждно и изгодно вашия Daily в движение през дългите години на експлоатация. Разнообразните оферти включват нови и възстановени резервни части, комплекти за обслужване и телематични решения. IVECO поддържа мрежа от 8 централни склада за резервни части и използва съвременни технологии, за да гарантира ежедневна и денонощна доставка в цяла Европа.

IVECO МАГАЗИН ЗА ФЕНОВЕТЕ

Имате възможност за избор на облекло за работа и за свободното време, канцеларски материали и други приспособления с емблемата на IVECO при своя дилър или в онлайн магазина на IVECO на адрес www.ivecostore.com.