Услуги за клиентите

​Новият Eurocargo е много повече от обикновен автомобил :
той е завършено решение на транспортни задачи , което осигурява пълно
интегриране между автомобила и необходимите услуги.
IVECO работи в тясно сътрудничество с клиентите чрез обширната си мрежа от специалисти, които
познават потребностите на транспортния отрасъл и се грижат за своята територия. Сервизите на
IVECO предлагат качеството на производителя и уменията на техниците, които познават Eurocargo
по-добре от всекиго.

CUSTOMER SERVICES 

Договори за техническо обслужване и ремонт, които предлагат специфични за клиента програми за техническо съдействие, за да може автомобилът да е винаги в работоспособно състояние и да запазва стойността си с времето. В договора могат да се съчетават различни пакети, според изискванията на клиента и спецификата на експлоатацията, което гарантира, че ползваните услуги ще отговарят точно на вашите потребности.

ASSISTANCE NON-STOP

Пътна помощ нон-стоп е услуга, която ви помага да се върнете на пътя само с едно обаждане по телефона. Клиентският център на IVECO отговаря на повикванията на 10 езика, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, и осигурява връзка с най-близкия сервизен център на IVECO, който ще ви помогне да върнете автомобила на пътя.

EXPERT CENTER

E’ Експертният център поддържа телематичните услуги за всички автомобили IVECO. Специални инструменти за диагностика и ремонт, например E.A.S.Y. и съответните принадлежности, гарантират ефикасна и бърза реакция, дори и когато се налага оказване на съдействие извън сервиза.

IVECO GENUINE PARTS

E’ е серията оригинални резервни части, която дългосрочно предпазва Eurocargo и поддържа неговите характеристики и ефективност на оптимално ниво. IVECO цени вашето време. Поради това поддържаме ефективна и съвременна система за производство и доставка на оригинални резервни части, която гарантира пълно снабдяване на мрежата официални сервизи чрез непрекъснати ежедневни доставки навсякъде в Европа.

С гамата IVECO ACCESSORIES може да индивидуализирате своя автомобил, като доба- вите нови функции, повишаващи технологичното ниво, конструктивните параметри, безопасността и комфорта. В каталога на аксесоарите се предла- га широка гама изделия с практически, стилисти- чен и аеродинамичен ефект.

MERCHANDISING IVECO предлага разнообразни стоки за работа и отдих: от дрехи и принадлежности до мащабни модели на леко-, средно- и тежкотоварни автомобили. Може да приобщите към стила на марката IVECO семейството и приятелите си, като прегледате каталога в интернет на www.ivecostore.com.

ФОТОГАЛЕРИЯ