IVECO DAILY ВАН ОПЦИИ И ПАКЕТИ Конфигурирайте точния модел Daily ван, от който се нуждае вашият бизнес.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ НОВ DAILY ВАН
Кой е правилният пакет за вашия бизнес? От версия Business до Winter, Hi-Drive или Delivery – всяка конфигурация е проектирана така, че да дава максимума според вашите нужди.

Конфигурирайте своя Daily според желанията си

HI-CONNECT

Използвайте приложенията от своите смартустройства на борда чрез Apple CarPlay и Android Auto™ с помощта на лесната за използване инфотейнмънт система със 7-инчов екран, DAB радио, навигационна система и много други.

КОМУНИКАЦИОНЕНМОДУЛ

Поддържайте на своя Daily в отлична форма чрез дистанционна диагностика, проактивна поддръжка и оптимално планиране на обслужването. Възползвайте се от широк набор от нови услуги, като например персонализирани планове за поддръжка и управление на данните от автомобила, чрез уебпортала и приложението MYDAILY.

ОТВОРЕНО ОТДЕЛЕНИЕС ИНДУКЦИОННО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО

Поддържайте батерията на мобилното си устройство винаги пълна: поставете го върху удобното индуктивно зарядно устройство във вграденото в арматурното табло отделение за документи.

ДЪРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТ

Полезният държач за таблет на арматурното табло може да закрепва стабилно мобилни устройства с всякакви размери. Той може да се използва и като практична щипка за документи.

ЕЛЕКТРИЧЕСКАПАРКИНГ СПИРАЧКА

Новата електрическа паркинг спирачка се включва автоматично след паркиране и се освобождава, когато сте готови да потеглите. Отървете се от лоста на ръчната спирачка, освободете място и се движете лесно из кабината.

КЛИМАТИЧНА СИСТЕМАС РЪЧНО ИЛИ АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ

Поддържайте приятна температура в кабината чрез климатичната система на Daily. Използвайте ефективното ръчно управление на климатичната система или изберете автоматично управление, което оптимизира работата на компресора, намалявайки потреблението на енергия.

НЕЗАВИСИМО ОТОПЛЕНИЕ WEBASTO

Потеглянето в студена кабина и със студен двигател е нещо от миналото с независимото отопление Webasto: настройте таймера за предварително подгряване на двигателя и кабината и влезте във вашия приятно затоплен ван Daily, когато сте готови да потеглите.

КОЖЕНВОЛАН

Наслаждавайте се на луксозното усещане от допира до кожения волан в дългите работни дни и на удобно разположените функции за управление. Без разсейване, без напрежение.

СЕДАЛКИ С ОКАЧВАНЕ

Седалките с окачване, които са налични също и с отопление, предлагат допълнителен комфорт за водача и пътниците.

ПЪТНИЧЕСКА СЕДАЛКА С ОТВАРЯЕМА МАСА

Използвайте лаптопа си и подготвяйте документите си на практичната отваряема маса.

ОБЛИЦОВКА ОТ САНДВИЧ ПАНЕЛИ НА СТЕНИТЕ И ПОДА В ТОВАРНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

Стените и подът в товарното отделение са облицовани със сандвич панели, които са изключително устойчиви на влага, химически агенти и надраскване, като осигуряват възможно най-добрата защита на автомобила.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ В ТОВАРНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

Трите нови LED лампи в товарното отделение, разположени на десния и левия панел и над задните врати, осигуряват по-добро осветление и намаляват консумацията на енергия.

ECOSWITCH PRO

Интелигентната система EcoSwitch PRO знае кога да се задейства без намесата на водача, като намали разхода на гориво и допълнително намали вредните емисии, генерирани от вашия Daily .