ИЗБЕРЕТЕ УСЛУГИТЕ, КОИТО ИДЕАЛНО ОТГОВАРЯТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Daily предлага широка гама от услуги, които могат да бъдат персонализирани според вашите конкретни изисквания, за да поддържате автомобила във върхова форма и бизнесът ви да генерира добри финансови резултати.Daily въвежда изцяло ново ниво на персонализиране чрез свързаност. Данните, получавани от автомобила в реално време, ни позволяват да ви предложим персонализирани планове за поддръжка въз основа на реалното използване на вашия Daily – идеално съответствие с особеностите на вашия бизнес.

УСЛУГИ IVECO

Daily въвежда изцяло ново ниво на персонализиране чрез свързаност. Данните, получавани от автомобила в реално време, ни позволяват да ви предложим персонализирани планове за поддръжка въз основа на реалното използване на вашия Daily – идеално съответствие с особеностите на вашия бизнес. От друга страна нашата гама от сервизни пакети Elements предлага изключителна гъвкавост, която ви позволява да изберете комбинацията от услуги за планова поддръжка и удължена гаранция за вашия бизнес и да разширите вашия пакет с „елементи“ за допълнително покритие.

Изберете услугите, които идеално отговарят на вашия бизнес

IVECO CAPITAL is the financial services brand of IVECO and offers a е търговската марка на IVECO за финансови услуги, предлагаща пълна гама от финансови, лизингови, наемни и спомагателни услуги за товарни автомобили – удължена гаранция, услуги по поддръжка и ремонт и различни видове застраховки могат да бъдат включени в пакета.

Всички финансови пакети са съобразени с нуждите на клиента и се отнасят за нови, използвани и преоборудвани автомобили. IVECO CAPITAL предоставя на клиентите професионални консултации при избор на финансов продукт, който най-добре да съответства на финансовите и фискалните изисквания на техния бизнес. За повече информация се свържете с вашия дилър на IVECO.

ДЕНОНОЩНИЯТ ЦЕНТЪР ЗА ПОМОЩ НА IVECO ви очаква 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да гарантирате непрекъснатия ритъм на вашия бизнес с едно телефонно обаждане.

IVECO NON-STOP is the IVECO NON-STOP е оригиналното приложение за смартфони на IVECO, чрез което можете да комуникирате с IVECO, ако автомобилът ви се повреди. Просто въвеждате данните за вашия автомобил (номер на шасито и регистрационен номер) и с натискането на бутон изпращате заявка за помощ до центъра за обслужване на клиенти на Iveco. Веднага ще се погрижим за вашата заявка, като задействаме най-близкия сервиз, след което ще проследим ремонта на автомобила. Чрез приложението можете да получавате съобщения за напредъка по ремонта на вашия автомобил.

ОРИГИНАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ IVECO

ще поддържат експлоатационната готовност и рентабилност на вашия Daily в продължение на дълги години. Широката гама резервни части обхваща нови и фабрично възстановени части, сервизни комплекти, телематични решения и много други. 

IVECO поддържа мрежа от 7 депа за резервни части и използва модерни технологии, за да гарантира денонощна доставка на части в цяла Европа.

 

ФЕН МАГАЗИН IVECO

Можете да избирате от гама работни и спортни дрехи, канцеларски материали и сувенири от IVECO в дилърските представителства или в онлайн магазина на IVECO: www.ivecofanshop.com.