ВАНЪТ, КОЙТО ЩЕ ПРОМЕНИ ВАШАТА БИЗНЕС ПЕРСПЕКТИВА

Много повече от товарен автомобил. Новият Daily ван е предназначен да повиши устойчивостта и рентабилността на вашия бизнес

В новия Daily ван технологиите са поставени в услуга на водача: когато прекарвате по-голямата част от работния си ден зад волана, искате удобствата в кабината и управлението на автомобила да бъдат на високо ниво. През 40-годишната си история Daily непрекъснато въвежда подобрения, издигайки удобствата в кабината и лесното шофиране до най-високите стандарти в сектора

Много повече от товарен автомобил. Новият Daily ван е предназначен да повиши устойчивостта и рентабилността на вашия бизнес

В новия Daily ван технологиите са поставени в услуга на водача: когато прекарвате по-голямата част от работния си ден зад волана, искате удобствата в кабината и управлението на автомобила да бъдат на високо ниво. През 40-годишната си история Daily непрекъснато въвежда подобрения, издигайки удобствата в кабината и лесното шофиране до най-високите стандарти в сектораТова е цялостно транспортно решение, създадено в съответствие с изискванията на вашия бизнес.

 

3 факта за IVECO Daily ван

ДО 10% ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО С ТЕХНОЛОГИИТЕ НА DAILY ЗА ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Двигателите на Daily се отличават с горивна ефективност, постигната чрез множество нови характеристики, като например ​новия електронно управляем турбокомпресор с променлива геометрия, ексклузивните гуми Class A Super Eco Low Rolling​, специално разработени за Daily, и ​системата „Старт и стоп“​

ДО 10% ИКОНОМИИ ОТ РАЗХОДИТЕ ЗА ПОДДРЪЖКА​

Подобренията на продукта и​ по-дългите интервали за смяна на маслото осигуряват до 10% икономии от разходите за поддръжка​ при изпълнение на градски транспортни задачи.

 

Каквато и да е вашата транспортна дейност, ще намерите идеалния ван Daily за вашия бизнес, избирайки от най-широката гама в сектора

Персонализирайте своя Daily от богатия избор на решения за каросерията и изберете версията, която отговаря на вашите транспортни нужди: фургон, полуостъклен ван и остъклен ван.

Широкият диапазон от междуосия, височини на тавана и задни надвеси осигурява богат избор от обеми на товарното пространство

Всъщност Daily е единственият ван, който предлага обеми на товарното пространство от 7,3 м3 до уникалните 19,6 м3.

ТОВАРОНОСИМОСТ И ТОВАРНИ ОБЕМИ

МНОГО ПРОСТРАНСТВО ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

ПЕРФЕКТНИЯТ ВАН ЗА ВАШАТА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ

Daily ван е най-универсалният товарен автомобил в своя клас. Независимо от вида на вашата дейност – от транспорт в града с многократно спиране, като например колетни или куриерски услуги, или по-тежки транспортни задачи, като например преместване на мебели – можете да намерите и персонализирате своя Daily така, че напълно да отговаря на вашите оперативни и бизнес изисквания. 

Транспортирайте по-голям полезен товар благодарение на високоефективното предно окачване, което увеличава максимално допустимия товар. Можете да разчитате на максимална товароносимост до 1900 кг на предния мост при 3,5-тонните модели, оборудвани с по-лекото и здраво окачване QUAD-LEAF, или дори до 2700 кг, ако изберете модел с двойни колела и окачване QUAD-TOR.

 ВИСОЧИНА / ТОВАРЕН ОБЕМОБЩО ТЕГЛО НА 
АВТОМОБИЛА (тона)
МЕЖДУОСИЕ 
(mm)
ДЪЛЖИНА 
НА АВТОМОБИЛА (mm)
ДЪЛЖИНА НА 
ТОВАРНОТО ОТДЕЛЕНИЕ (mm)
ШИРИНА НА 
ТОВАРНОТО ОТДЕЛЕНИЕ (mm)

H1 (1545 mm)

Daily H1

H2 (1900 mm)

Daily H2

H3 (2100 mm)

Daily H3

МИН.МАКС.
30005080261018007.3 m3  3.33.5
35205600313018009 m310.8 m3 3.35.2
3520600035401800 12 m313.4 m33.35.2
4100717046801800 16 m318 m33.57
4100754051251800 17.5 m319.6 m33.5

7

НОВИЯТ DAILY ВАН

Daily External 360°

Daily External 360°

ВЪРХОВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ

УСТОЙЧИВОСТ И РЕНТАБИЛНОСТ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

ДО 10% ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО С ТЕХНОЛОГИИТЕ НА DAILY ЗА ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ
Двигателите на Daily се отличават с горивна ефективност, постигната чрез множество нови характеристики, като например новия електронно управляем турбокомпресор с променлива геометрия, ексклузивните гуми Class A Super Eco Low Rolling, специално разработени за Daily, и системата „Старт и стоп“

ДО 10% ИКОНОМИИ ОТ РАЗХОДИТЕ ЗА ПОДДРЪЖКА
Подобренията на продукта и по-дългите интервали за смяна на маслото осигуряват до 10% икономии от разходите за поддръжка при изпълнение на градски транспортни задачи. 

ВЪРХОВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ВЪВ ВСЯКА ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА
Daily ван е известен с богатия избор от двигатели и е единственият автомобил на пазара, който предлага два двигателя, оптимизирани за върхова производителност във всяка транспортна задача.

Изберете двигател

2,3-литров двигател F1A Euro 6D Light Duty

 

ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ120140160
МОЩНОСТ (КС)116 (86 kW)136 (101 kW)156 (116 kW)
ВЪРТЯЩ МОМЕНТ (Nm)320350380*
ТУРБОe-VGT
СКОРОСТНА КУТИЯHI-MATIC / РЪЧНА

 350 Nm с ръчна трансмисия 
e-VGT: Електронен турбокомпресор с променлива геометрия.

2,3-литров двигател F1A Euro VID Heavy Duty

 

ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ140160
МОЩНОСТ (КС)136  (101 kW)156 (116 kW)
ВЪРТЯЩ МОМЕНТ (Nm)350380
ТУРБОe-VGT
СКОРОСТНА КУТИЯHI-MATIC / РЪЧНА

e-VGT: Електронен турбокомпресор с променлива геометрия.

3,0-литров двигател F1C Euro VID Heavy Duty

 

ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ160180210
МОЩНОСТ (КС)160* (119 kW)180 (134 kW)210 (156 kW)
ВЪРТЯЩ МОМЕНТ (Nm)380430470
ТУРБОVGTVGTe-VGT
СКОРОСТНА КУТИЯРЪЧНАHI-MATIC / РЪЧНАHI-MATIC

Само шаси-кабина 
VGT: Турбокомпресор с променлива геометрия
e-VGT: Електронен турбокомпресор с променлива геометрия.

3,0-литров двигател F1C Euro VID Heavy Duty CNG*

 

ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕNP
МОЩНОСТ (КС)136 NP 
(101 kW)
ВЪРТЯЩ МОМЕНТ (Nm)350
ТУРБОWG
СКОРОСТНА КУТИЯHI-MATIC /
РЪЧНА

 Компресиран природен газ; 
WG: : Клапан за турбината.

ПО-УДОБЕН И БЕЗОПАСЕН С HI-MATIC

Не отклонявайте вниманието си от трафика и пътните условия, докато HI-MATIC – първата 8-степенна автоматична трансмисия – се грижи за останалото. Възползвайте се от производителността, ефективността и удобството на Daily HI-MATIC заедно с устойчивостта и ниската цена за притежание на технологията IVECO Natural Power.

 

ИНТЕРИОРИ И ЛЕСНО ШОФИРАНЕ

КАЧВАЙТЕ СЕ В КАБИНАТА, КОМФОРТНО Е!

Плавно управление без усилия
Електрическият сервоусилвател е много прецизен и с бърза реакция, като намалява усилието за въртене на волана и осигурява лесно шофиране. Той също така намалява вибрациите и компенсира приплъзването и дисбаланса на колелата, осигурявайки усещане за стабилност и контрол. Можете също да активирате уникалния градски режим чрез натискане на бутон, за да намалите усилието за въртене на волана с до 70% и да се радвате на удоволствието от шофирането дори из натоварените улици в центъра на града.
​​

Превъзходен комфорт на шофиране и ергономичност
Цялата кормилна система на Daily е препроектирана, за да ви осигури същите удобства и предимства като на лек автомобил. Можете да регулирате волана по височина и наклон, за да постигнете идеалната позиция за шофиране за по-добър комфорт и ергономичност. Коженият мултифункционален волан с намален диаметър предлага мигновен достъп до широк набор от функции на автомобила, както и повече пространство за краката и по-добър комфорт. При задръстване в пиков час можете да активирате функцията за подпомагане при движение в колона (Queue Assist) с натискане на бутон. Напрежението при движение в задръстване ще остане в миналото!

Удобен и ясен приборен дисплей
Новият цветен приборен дисплей с висока резолюция осигурява удобен и интуитивен интерфейс, който улеснява работата с вашия Daily и предоставя достъп в реално време до всички важни настройки и данни, от които се нуждаете, за да извлечете най-доброто от вашия автомобил.

Безопасност и ефективност със системата за следене на налягането в гумите в реално време
Системата за следене на налягането в гумите показва налягането на всяка гума в реално време на приборното табло, за да шофирате вашия Daily винаги с оптимално налягане в гумите. Това осигурява не само по-безопасно шофиране, но и намалява разхода на гориво. Daily е първият ван, оборудван с тази функция за моделите и с единични, и с двойни колела.
​​

Hi-connect: новата инфотейнмънт система
Daily е оборудван с лесна за използване инфотейнмънт система със 7-инчов екран, DAB радио, функция за анализ на стила на шофиране, гласово разпознаване, навигационна система TomTom® за леки автомобили и камиони и екран за камерата за обратно виждане. Можете лесно да „качите“ своя дигитален свят на борда чрез технологиите Apple CarPlay и Android Auto™, които ви позволяват да дублирате екрана на своето смарт устройство и да използвате своите приложения напълно безопасно по време на шофиране.

Повишена видимост с LED фарове
Новите LED фарове подобряват видимостта и разпознаването на препятствия с 15% благодарение на лъчите с висока рязкост, които имат по-голям обхват на осветяване. Освен впечатляващ външен вид, те носят и икономии от общата цена за притежание, тъй като LED фаровете имат изключително дълъг живот. Без разсейване, без напрежение.

Новата електрическа паркинг спирачка се включва автоматично след паркиране и се освобождава, когато сте готови да потеглите. При изпълнение на градски транспортни задачи с многократно спиране, като например доставка на пратки, не се налага да губите време за задействане и освобождаване на спирачката. Това не само ще намали умората в ръката и дискомфорта от еднообразните движения, но и ще подобри производителността ви. Можете да пестите до 5 часа на месец, което ще повиши рентабилността на вашата работа. Премахването на лоста на ръчната спирачка освобождава пространство в кабината, така че да можете да се движите по-удобно.

ПОДПОМАГАНЕ НА ШОФИРАНЕТО И БЕЗОПАСНОСТ​

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ

СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ ВЪРХУ РАБОТАТА СИ В ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Daily ван използва системите ADAS, които намаляват риска от злополуки по пътищата и по оживените градски артерии, помагат ви в трудни ситуации и намаляват напрежението в натоварения трафик – като по този начин подобряват качеството на живота в кабината.

Daily ADAS

 

Усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS)
Focus on your job in full safety. The Daily ADAS reduces the risk of accidents on motorways and busy city streets, helps you in tricky situations and takes the stress away in heavy traffic – to the benefit of your quality of life on board.

City brake PRO
Системата AEBS със City Brake PRO подобрява безопасността, като разпознава опасността от предстоящ сблъсък и автономно активира спирачната система. В натоварен трафик тя ще ви помогне да предотвратите сблъсъци при ниски скорости от едва 5 км/ч.

Подпомагане при движение в колона
При задръстване в пиков час можете да активирате функцията за подпомагане при движение в колона (Queue Assist) с натискане на бутон. Напрежението при движение в задръстване ще остане в миналото!

Адаптивен круиз контрол
Автоматично регулиране на скоростта за спазване на безопасна дистанция спрямо автомобила отпред

Предотвратяване неволно напускане на пътната лента
Не се отклонявайте от своята пътна лента чрез системата за предотвратяване на неволно напускане на пътната лента, която плавно насочва автомобила обратно към центъра на пътната лента, ако сте се отклонили.

Подпомагане при страничен вятър
Датчиците активират спирачките на автомобила откъм страната на вятъра, осигурявайки неговата стабилност и безопасност.

Контрол при спускане по наклон и подобряване на сцеплението
Системата за контрол при спускане по наклон (HDC) поддържа постоянна скоростта при дълги спускания надолу, а системата за подобряване на сцеплението (Traction Plus) помага в условия на ниско сцепление.

ПОДОБРЕНА СВЪРЗАНОСТ И УСЛУГИ

В Daily свързаността означава много повече от използването на мобилното ви устройство зад волана. Това е средство за предоставяне на цяла гама отуслуги, което ни позволява да подкрепяме бизнеса ви по проактивен и ефективен начин, като сведем до минимум прекъсванията и повишим производителността
Подобрено полезно време за работа чрез поддържане на автомобила в директен контакт с контролната зала на IVECO, където екип от специалисти на IVECO получават данни в реално време, за да извършат диагностика и да идентифицират потенциалните проблеми, преди те се превърнат в неизправности, предприемайки проактивни действия за намаляване на принудителния престой. 

Персонализирани услуги според ежедневната употреба в съответствие с данните, получавани в реално време от вашия Daily. 

Оптимизирайте ефективността на своя Daily в реално време чрез портала MYDAILY, като анализирате неговата производителност, разход на гориво и експлоатация. 

Решенията за управление на автопарка ви позволяват да намалите разходите си чрез по-добро проследяване на автомобилите, по-ефективно използване на автопарка, ефективно поведение на водача, усъвършенствана диагностика на двигателя и отчитане на пробега в реално време.