IVECO DAILY EURO 6, ПРЕВЪЗХОДЕН КОМФОРТ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Отлична продуктивност във вашия мобилен офис

IVECO Daily Euro 6 съчетава естествените си способности в областта на транспорта с висш комфорт, функционалност и управляемост. Когато сте зад кормилото, може да се отпуснете в комфортната кабина и ергономично табло, което осигурява професионална работна среда, наситена с нови функции, които улесняват вашата работа.

Новото цифрово радио (DAB) е вградено в табло и предлага всички основни функции на цифровото и УКВ радио: Възможно е, например, да изберете радиостанция по име, да прочетете названието на програмата или песента, която слушате, да настроите радиото за приемане на съобщения за пътната обстановка и прогноза за времето, да превключвате лесно между 15 предварително избрани радиостанции и много друго.

Многобройните отделения за съхранение на вещи са проектирани така, че достъпът до тях да е възможно най-лесен. Броят им може да достига 18, в това число новото и полезно отворено отделение; всички са разположени на стратегически места в кабината и са леснодостъпни, за да може добре да подредите документите и работните материали и те винаги да са ви наблизо.

IVECO Daily кабината вече е още по-тиха, тъй като нивото на шума в нея е значително по-ниско. Намаляването на шума с 4 децибела подобрява акустиката в автомобила и разпознаването на звуци с 8%. Удобният интериор, в съчетание с новата кожена облицовка на кормилното колело, синята тапицерия на седалките и новите пено-текстилни подглавници осигуряват професионална работна среда, в която вие и пътниците да работите ефективно и напълно безопасно.