IVECO DAILY EURO 6, МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ВАШАТА ДЕЙНОСТ

Технология на двигателя за максимална ефективност

Daily Euro 6 ван използва съвременни технологии в двигателя и предавателната кутия, за да постигне отличните характеристики и забележителната икономия на гориво, от които се нуждаете за ефективно и надеждно изпълнение на стоящите пред вас задачи с много малко въздействие върху околната среда.
Новата IVECO Daily Euro 6 гама от двигатели осигурява по-голяма мощност и по-висок въртящ момент, като същевременно ограничава въздействието на Daily върху околната среда чрез намаляване на емисиите. 
Новият ван е оборудван с най-последни технологии за максимална продуктивност:

  • LP-EGR технология без AdBlue®: моделите с 2,3-литровия двигател F1A на IVECO и технология за рециркулация на изгорелите газове при ниско налягане (LP-EGR) позволяват максимално да се опрости експлоатацията на автомобила. Многобройните нововъведения, например маслената помпа с регулируем дебит и турбокомпресорът, осигуряват отличен разход на гориво и по-ниски експлоатационни разходи, като същевременно повишават мощността и въртящия момент.
  • Технология SCR: моделите със селективна каталитична редукция на изгорелите газове (SCR) се възползват от тази проста система, която не променя горивния процес, за да ви предоставят необходимата мощност и ефективност при ниски експлоатационни разходи.
  • Технология CNG: Daily Natural Power има същите параметри и пъргавина като аналогичния дизелов двигател, тъй като представлява наистина дизелов двигател, пригоден за работа със сгъстен природен газ (CNG). Автомобилите с този двигател работят чисто и са забележително тихи, което е допълнителен плюс в градски райони с изискване за ниски емисии.