АКСЕСОАРИ IVECO

Aксесоарите ОТ IVECO са разнообразни и с високо качество, проектирани са за съответния автомобил и са предназначени да удовлетворяват потребностите на водачите: това е начин да се подчертае стилът, привлекателността, технологиите и комфорта на новия STRALIS. 

ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ

Стойката за допълнителни светлини и предната защита са напълно интегрирани с кабината и подчертават нейните форми и привлекателност. 
Възможно е пълно персонализиране с нанасяне на фирмена емблема за подобряване на образа на компанията. 

СТИЛ

НОВИЯТ STRALIS може да стане още по-елегантен с новия стилен комплект капачки за огледалата и хромирани детайли — например за главините и гайките на колелата: предлага се широка гама принадлежности, които подчертават характера и стила на автомобила. 

ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

HI-VISION съчетава иновациите с технологиите и улеснява експлоатацията за максимално удоволствие при работа. Новата аудиосистема HI-SOUND е предназначена за действително подобряване на стила на живот в автомобила. 

КОМФОРТ

Калъфите за седалки и постелките се вписват идеално в стила на интериора на кабината, а изборът на материали съответства на изискванията на всички видове дейност. Сгъваемата масичка и кафемашината позволяват да се отпуснете и да отдъхнете при всяко спиране.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ