УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТИ НА IVECO

Основната цел при товарните автомобили е да са винаги на пътя и да се движат. Това е и наша цел, която определя политиката ни за предлагане на услуги. Всички услуги от IVECO (от финансиране до техническо обслужване и от пътна помощ до ремонт) са замислени така, че да намаляват престоите и да увеличават рентабилността на вашия бизнес.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP 
IVECO ASSISTANCE NON-STOP (Денонощна пътна помощ ) е достъпна само с един телефонен разговор — 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата — за оказване на съдействие на клиентите по всяко време и на всяко място.

IVECO NON-STOP 
IVECO NON-STOP е новото приложение за смартфон, предназначено за заявяване на пътна помощ. Клиентът само трябва да въведе идентификационни данни за автомобила (номер на рамата и регистрационен номер). След това, когато възникне необходимост, само с натискане на бутон може да изпратите заявка за пътна помощ (към съобщението може да прикачите снимка за улесняване на диагностиката). 
Центърът за обслужване на клиенти на IVECO незабавно получава GPS координатите, определя местоположението на автомобила и уведомява най-близкия сервиз (или най- подходящия, в зависимост от потребностите). 
Операцията се проследява централно стъпка по стъпка: клиентът получава непрекъснато информация за състоянието на автомобила и завършването на ремонта.

IVECO GENUINE PARTS

IVECO GENUINE PARTS (Оригинални части) е най-добрата гаранция за запазване на стойността на НОВИЯ STRALIS с времето, предпазване от непланирани престои и осигуряване на безопасността на хората и стоките. 
IVECO предлага най-широката гама нови и възстановени резервни части, сервизни комплекти и телематични решения, подходящи за целия срок на експлоатация на НОВИЯ STRALIS. IVECO поддържа мрежа от 8 високотехнологични склада за резервни части в Европа с площ над 330 000 кв.м., наличност от 350 000 вида части и гарантирано изпълнение на заявките денонощно и без почивен ден.

МАГАЗИН ЗА ПОЧИТАТЕЛИ НА IVECO

IVECO FAN SHOP (Магазин за почитатели) има при всеки дилър на IVECO; той предлага дрехи за работа и отдих, чанти и подаръци, канцеларски материали и сувенири. 
Прегледайте каталога на адрес www.ivecostore.com.

ФОТОГАЛЕРИЯ