Логистика

IVECO​ знае колко е важно да се минимизира времето на принудително преустановяване на работата на превозното средство, за да продължите работата си възможно най-бързо. За целта фирмата разполага с ефективна и модерна система за доставка и дистрибуция на оригинални резервни части.

НАЙ-ВИСОКО НИВО НА ЕФЕКТИВНОСТ
8 склада в Европа, 6 от които представляват „централни“ складове, функциониращи като огромни, самостоятелни складови съоръжения. Те управляват минимум 400 000 оригинални резервни части и изпълняват 10 милиона поръчки на година – с ефективност на изключително високо ниво: 98,8 % от спешните поръчки се доставят в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката благодарение на изпитана система за доставка, обслужваща цялата мрежа, и верига за дистрибуция, извършваща всекидневни доставки по всяко време на денонощието.

УСТРОЙСТВО ЗА РАДИОЧЕСТОТНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ
Използваме технология за радиочестотна идентификация за разпознаване и проследяване на всяка отделна резервна част – от пристигането ѝ в склада до доставката в автосервиза – предпазвайки вас и вашето превозно средство от рисковете на фалшифицираните стоки.