ОБСЛУЖВАНЕ НА
КЛИЕНТИ
И
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

IVECO се стреми да поддържа във времето стойността, работоспособността и производителността на вашия автомобил и да ви осигури условия за спокойна работа.

Като избрахте IVECO, вие избрахте качеството. Никой не може по-добре от IVECO да поддържа изделията, решенията и персонализираните услуги за вашия автомобил и вашите задачи. С IVECO вие със сигурност може да разчитате на най-добро техническо обслужване, ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и опитни специалисти, готови да ви помогнат винаги и навсякъде.

Overview_box1-BG-1

ВИНАГИ ДО ВАС

IVECO инвестира значителни средства в Центъра за обслужване на клиенти — специално изградена точка за първи контакт с клиентите в случай на неочаквана повреда на автомобила.

Assistance Non-Stop

Assistance Non Stop
​​IVECO предлага програма за денонощна пътна помощ без почивни дни, наречена Assistance Non-Stop

ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ
И РЕМОНТ

Техническо обслужване и ремонт
​​ELEMENTS е една от основните услуги в общото предложение от IVECO за следпродажбено обслужване

УСЛУГИ

Услуги
​​IVECO предлага развита сервизна мрежа за цялата гама произвеждани автомобили, която гарантира на клиентите отлична денонощна пътна помощ

ДОСТАВКИ

IVECO знае колко е важно да се намали до минимум престоят на автомобила и той да заработи отново колкото е възможно по-скоро.
За целта IVECO поддържа ефикасна съвременна система за заявяване и доставка на оригинални резервни части.

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
Вселена от идеи, решения и предложения, разработени специално за вашето превозно средство IVECO.​

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ
​​IVECO Parts & Service осигурява безопасност, работоспособност и запазване на стойността във времето на всички серии автомобили на IVECO чрез изключителната гаранция за качество от ​IVECO.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Разгледайте изключителните оферти за цялата гама автомобили от IVECO

Петте дръзки начинания на IVECO

Пълни разходи за притежаване
Пълни разходи за притежаване

Намаляване на пълните разходи за притежаване на автомобила

​​​​​​​​​​​​​
Чрез оптимизирания график за планово техническо обслужване и предлаганите специални пакети оригинални резервни части по програмата Elements на IVECO вие имате възможност значително да намалите пълните разходи за притежаване на автомобила, като същевременно поддържате висока остатъчната му стойност.

Квалифицирана пътна помощ
Квалифицирана пътна помощ

Отлично качество на техническите дейности поради натрупания продължителен опит

​​​​​​​​​​​​​
Официалната сервизна мрежа на IVECO гарантира отлично качество на ремонтите благодарение на продължително натрупвания опит, непрестанното обучение, честото актуализиране на диагностичните средства и високоспециализираните механици. Чрез денонощната си пътна помощ IVECO предлага съдействие 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.​

Съвременна система за доставки
Съвременна система за доставки

Постоянна възможност за доставка в рамките на 24 часа.

​​​​​​​​​​​​​
IVECO гарантира постоянна наличност или доставка за 24 часа на резервните части и проследяване на доставката от склада до получателя.

Доказателства за надеждност
Доказателства за надеждност

Най-взискателни проверки на качеството за осигуряване на съответствие с изискванията, здравина, безопасност и издръжливост

​​​​​​​​​​​​​
Частите IVECO Genuine Parts са проектирани за вашия автомобил и преминават през най-строги изпитания за проверка на качеството с цел осигуряване на съответствие с изискванията, здравина,безопасност и издръжливост. Те издържат по-дълго и работят по-добре във времето.

Контролиране на процесите
Контролиране на процесите

Стандарти за качеството на суровините и производствените процеси

​​​​​​​​​​​​​
IVECO гарантира, че изделията и доставчиците отговарят на стандартите за качество по отношение на суровините и производствените процеси по цялата верига за доставка на резервни части