​IVECO Е ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТЪРГОВСКИ АВТОМОБИЛИ И ВАНОВЕ

​“Транспортът е енергия ” обобщава ценностите на Iveco .

Транспортът е енергия, енергията е заразителна, енергията създава виртуален кръг, в който всеки получава повече и дава повече. Iveco прилага този принцип към всички заинтересовани – от своите клиенти до своите служители, доставчици и дилъри.

Звезден играч в глобалния свят на транспорта, Iveco е лидер в разработката, производството, продажбата и сервизирането на широка гама от леки, средни, и тежкотоварни търговски автомобили.

Произвежда и автомобили за превоз на пътници и специализирани автомобили за нуждите на отбраната, гражданската защита и специфични задачи като гасене на пожари. Автомобилите са произведени по най-съвременни инженерни технологии, с пълната гама двигатели на дизелово и алтернативни горива. Те включват природен газ (CNG), био-горива, хибридни технологии и електрически двигатели.

Продуктовата гама се допълва от набор от финансови и следпродажбени услуги и дейности с употребявани автомобили.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от IVECO S.p.A. на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги, според подробно описаното в раздел 2 (iii) на Декларацията за поверителност.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на дъщерните дружества и филиали на IVECO S.p.A. от CNH Industrial Group,+ както и на упълномощените търговци и дистрибутори, и обработката им от тях с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техните продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както е описано подробно в раздел 2 (iv) на Декларацията за поверителност.
Всички полета със * са задължителни!