ИНОВАЦИЯ, УСТОЙЧИВОСТ И БЕЗОПАСНОСТ В IVECO

Iveco се ангажира да отговори на изискванията за мобилност в наши дни без компромис с мобилността на утрешния ден, като предоставя продукти и услуги, които изпреварват новото законодателство по екология и безопасност.

Постоянното внимание към иновацията и към разработването на нови технологии е гаранция, че Iveco си остава лидер измежду производителите на автомобили на природен газ и с алтернативно задвижване.

Iveco използва най-съвременни технологии в своите автомобили и проучва въвеждането на последно поколение системи за асистирано управление за предотвратяване на пътни инциденти и за гарантиране безопасността на пътниците.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от IVECO S.p.A. на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги, според подробно описаното в раздел 2 (iii) на Декларацията за поверителност.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на дъщерните дружества и филиали на IVECO S.p.A. от CNH Industrial Group,+ както и на упълномощените търговци и дистрибутори, и обработката им от тях с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техните продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както е описано подробно в раздел 2 (iv) на Декларацията за поверителност.
Всички полета със * са задължителни!