ПЪЛНА ГАМА, ЗАДВИЖВАНА С ГАЗ, ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА
NATURAL POWER

ЕДИНСТВЕНАТА ПЪЛНА ГАМА, ЗАДВИЖВАНА С ГАЗ, ОТ 3,5 ДО 40 ТОНА НА ПАЗАРА

IVECO е единственият производител в световен мащаб, който покрива целия спектър от товарни автомобили – от леки фургони и средно тежки камиони, до тежки съчленени камиони за превоз на товари на дълги разстояния – със здрави газови автомобили за всекидневна експлоатация. Използваната технология за газови двигатели е резултат от десетилетия интензивна научноизследователска и развойна дейност, от която сега можете да се възползвате: Независимо дали търсите решение за градски куриерски услуги, за комунални услуги, за логистика на строителни обекти или за международни транспортни задачи, със сигурност ще намерите подходящия газов автомобил в нашата широка гама от високоспециализирани модели.

ЕКО ГАМА

Stralis NP460
Stralis NP460

Stralis NP460 се
справя с всички
шосейни приложения,
а когато се наложи –
и на строителната
площадка.

​​​​​​​​​​​​​

Със своите 338 kW (460 к.с.) и горивна автономност до 1600 км той се представя много добре в превозите на дълги разстояния. С най-ниския разход на гориво за всички времена, най-доброто в класа съотношение мощност-тегло и най-продължителните интервали за техническо обслужване в своя клас, този модел оставя конкурентите далеч зад себе си – като например по отношение на общата цена за притежание (TCO), която е с до 9% по-ниска в сравнение с дизеловите камиони от този клас. Други подробности, като например най-дългите интервали за смяна на маслото в този клас – 90 000 км – също допринасят за това. Stralis NP е особено впечатляващ със стойностите на своите емисии: Например емисиите на азотни оксиди са с 60% по-ниски от нормите Euro VI, на CH4 с 80% по-ниски, а праховите частици с 99% по-ниски. Независимо за какви задачи ще използвате NP Stralis: NP Stralis може да бъде идеално конфигуриран за всяка задача благодарение на многобройните варианти на модела, различните типове кабини и различните комбинации от резервоари за CNG и LNG:

  • Транспорт (вътрешен / международен), регионални и далечни превози
  • Градска логистика, хладилни камиони / дистрибуция на храни
  • Комунални дейности, сметосъбиране, управление на отпадъци
  • Строителство
  • Опасни товари / цистерни за гориво
  • Автомобилна логистика / превоз на автомобили
Eurocargo Natural Power
Eurocargo
Natural Power

Устойчив, ефективен,
маневрен и универсален:
Eurocargo е идеалният
камион за градски
транспортни задачи.

​​​​​​​​​​​​​

От сметосъбиране и почистване на пътища до пътни услуги и контейнерни приложения – той може да отговори на всяка нужда. Eurocargo Natural Power се предлага в различни варианти от 11 до 16 тона и 6-цилиндров двигател с мощност 150 kW (204 к.с.) и въртящ момент 750 Nm, който може да се комбинира с ръчна 9-степенна трансмисия и напълно автоматична трансмисия с преобразувател на въртящ момент, като осигурява автономност от до 400 километра при работа на природен газ. Интелигентното разполагане на резервоарите за газ отстрани на двете надлъжни греди на рамата означава, че се запазва същата товароносимост като на дизеловия Eurocargo: всички размери на каросерията остават непроменени. Eurocargo Natural Power е идеален за употреба в градски условия – благодарение на ниските емисии на отработени газове, които му позволяват достъп до зоните с екологичен режим, и благодарение на по-тихия с 5 dB двигател в сравнение с дизеловата версия, който му осигурява реално предимство за нощни доставки.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от IVECO S.p.A. на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги, според подробно описаното в раздел 2 (iii) на Декларацията за поверителност.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на дъщерните дружества и филиали на IVECO S.p.A. от CNH Industrial Group,+ както и на упълномощените търговци и дистрибутори, и обработката им от тях с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техните продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както е описано подробно в раздел 2 (iv) на Декларацията за поверителност.
Всички полета със * са задължителни!