ПРОМЕНЕТЕ ВАШАТА
БИЗНЕС ПЕРСПЕКТИВА
IVECO Daily ван | Транспортни решения

ПРОМЕНЕТЕ ВАШАТА БИЗНЕС ПЕРСПЕКТИВА

ОТ 10,5 ЕВРО/ДЕН*

С ПАКЕТ BUSINESS И ВКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА ПОДДРЪЖКА**

​​DAILY EURO 6

ТОП
ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

2.3-литров и 3.0-литров двигатели до 210 hp и 470 Nm

УСЕЩАНЕ ЗА ШОФИРАНЕ
БЕЗ СТРЕС И ЗАЩИТЕНОСТ

Изцяло нова система за направляване и технология „асистиране при шофиране”

ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНОСТ
ОТ КОГАТО И ДА БИЛО

До 10% намаляване на разходите за гориво
До 10% намаляване на разходите за поддръжка

ПОДОБРЕНА ВРЪЗКА
И УСЛУГИ

Подобрена работа и ефективност с решенията Daily B-Link

Новият Daily: революционна еволюция, която ще промени Вашата бизнес перспектива. Нова линия двигатели за устойчиво и изгодно управление на Вашия бизнес. Продуктивна работна среда и множество функции за подпомагане на шофирането за едно напълно ново преживяне при шофиране. Ново ниво на свързаност, което отключва свят на персонализирани услуги. Новият Daily е наистина Вашето цялостно транспортно решение, направено по поръчка за Вашия бизнес.

​*Офертата е за модел IVECO Daily, 35S14V, 12 m3, с авансова вноска от 15%, такса управление 1,5% (от финансираната сума), 60 месеца, 200 000 км. ДДС, платим авансово и 27,5% остатъчна стойност. Финансиране съгласно настоящите условия подлежи на одобрение от финансиращата институция по тази кампания.
**Според условията на договора за планирана поддръжка 2XL – Life за срок от 60 месеца и 200 000 км. Офертата е валидна за поръчани автомобили до 31 декември 2019 г.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от IVECO S.p.A. на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги, според подробно описаното в раздел 2 (iii) на Декларацията за поверителност.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на дъщерните дружества и филиали на IVECO S.p.A. от CNH Industrial Group,+ както и на упълномощените търговци и дистрибутори, и обработката им от тях с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техните продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както е описано подробно в раздел 2 (iv) на Декларацията за поверителност.
Всички полета със * са задължителни!