УСТОЙЧИВ ИЗБОР 2019!
ПРЕМИНИ НА ГАЗ И СПЕСТИ ДО 20,000€ НА ГОДИНА*

​УСТОЙЧИВ ИЗБОР 2019!

ПРЕМИНИ НА ГАЗ И СПЕСТИ ДО 20,000€ НА ГОДИНА*​

5000€ IVECO €КО БОНУС
100% СПЕСТЕНИ МАГИСТРАЛНИ ТАКСИ В ГЕРМАНИЯ
25% СПЕСТЕНИ ОТ ГОРИВО​​​

Уважаеми IVECO клиент,

От преминаването към IVECO превозни средства на газ, с автономност до 1 600 км., печелят вашият бизнес и нашата околна среда. Предимствата говорят сами:

  • ​25% по-ниски разходи за гориво**
  • 90% по-малко NO2
  • 99% по-малко ФПЧ
  • 95% по-малко CO2 с биометан​

И СЕГА БЕЗ МАГИСТРАЛНИ ТАКСИ В ГЕРМАНИЯ!​

​ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С ВАШИЯ ДИЛЪР.​

НОВИЯТ STRALIS NP ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Реалистичната алтернатива на традиционните горива трябва да е поне толкова добра, колкото дизеловото гориво по отношение на осигуряваните работни характеристики, товароносимост и гъвкавост. При това, за да успее, тя трябва да гарантира същите или по-ниски пълни разходи за притежаване. Ние разполагаме с такава алтернатива.

​* спестяване от магистрални такси, при изминаване на 130,000 км. за една година – 40% от магистралните такси (от 100% в Германия)
** с 10% по-нисък разход в сравнение с Stralis Diesel 460 HP ​и 15% по-ниска цена на горивото​​​​

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от IVECO S.p.A. на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги, според подробно описаното в раздел 2 (iii) на Декларацията за поверителност.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на дъщерните дружества и филиали на IVECO S.p.A. от CNH Industrial Group,+ както и на упълномощените търговци и дистрибутори, и обработката им от тях с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на техните продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания, както е описано подробно в раздел 2 (iv) на Декларацията за поверителност.
Всички полета със * са задължителни!